Babeczki z serem i migda這wym chrustem |
Sk豉dniki: gotowe ciasto francuskie 250g twarogu 1 jajko 1 造磬a cukru 100g p豉tk闚 migda這wych 2 造磬i miodu 2 造磬i mas豉 3 造磬i wi鏎ek kokosowych....Przygotowanie: Ciasto tniemy na kwadraty i wk豉damy do foremek do muffinek, formujemy w kszta速 koszyczk闚. Ser mieszamy z jajkiem i cukrem, wype軟iamy nim ciasto. Zapiekamy ok. 15 w temp. 200 st. Na patelni pra篡my migda造, dodajemy mas這 i kokos, na koniec mi鏚. Wszystko razem chwil trzymamy na ogniu. Nast瘼nie przygotowanym chrustem posypujemy upieczone babeczki i jeszcze na 2 min. wstawiamy do piekarnika. Podajemy na ciep這 lub po przestudzeniu. Mo瞠my je posypa cukrem pudrem lub przyozdrobi konfitur z truskawek, jag鏚 itp. |