Lodowe spaghetti a'la bolognese
Składniki
truskawki

500 gramów

Big Milk Śmietankowe

1 opakowanie

cukier waniliowy

2 opakowania

miód

2 łyżki

biała czekolada

1 opakowanie

listki świeżej mięty...Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Truskawki zasyp cukrem z miodem i rozgnieć widelcem bądź zblenduj. Jeżeli truskawki są mrożone, odstaw na bok na kilka godzin.

Lodowe spaghetti a'la bolognese - Krok 1
Krok 2
Odpowiednią porcję lodów przeciśnij przez praskę do ziemniaków. Wyciśnięte lody powinny kształtem przypominać spaghetti.

Lodowe spaghetti a'la bolognese - Krok 2
Krok 3
Lodowe spaghetti polej przygotowanym sosem, posyp startą czekoladą i udekoruj listkami mięty.


  PRZEJDŹ NA FORUM