Zapiekane naleśniki po bolońsku
mrożony szpinak

1 opakowanie

Naturalnie Smaczne Do kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym Knorr

1 opakowanie

Sos do warzyw na ciepło do szpinaku czosnkowo-serowy Knorr

1 opakowanie

gotowe naleśniki

8 sztuk

mozzarella

1 sztuka

żółty ser

150 gramów

pomidory z puszki

200 gramów

śmietana 18%

100 mililitrów

olej do smażenia

3 łyżki

cebula

1 sztuka...Krok 1
Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż na oleju a następnie dodaj odcedzony szpinak. Sos do kurczaka śmietanowo-ziołowy wymieszaj ze śmietaną i dodaj na patelnię.

Zapiekane naleśniki po bolońsku - Krok 1
Krok 2
Całość zagotuj, wystudź i wymieszaj z tartym żółtym serem.

Zapiekane naleśniki po bolońsku - Krok 2
Krok 3
Farsz zawiń w naleśniki zakładając wszystkie boki do środka. Gotowe naleśniki ułóż w naczyniu żaroodpornym.Krok 4
Knorr Naturalnie smaczne - Spaghetti Bolognese wymieszaj z 200 ml wody oraz pokrojonymi pomidorami z puszki i zagotuj. Zalej nim naleśniki, a na wierzchu ułóż plastry sera mozzarella. Naleśniki piecz około 20 minut w nagrzanym do 200 stopni C piekarniku


  PRZEJDŹ NA FORUM