ekspresowe ciasteczka z budyniem" |
m隕a, 30 dag. Ser bia造, 15 dag mleko, 6 造瞠k olej, 6 造瞠k cukier, 4 czubate 造磬i cukier waniliowy, torebka proszek do pieczenia, 2 造瞠czki budy waniliowy, 1 torebka mleko do budyniu, 2 szklanki d瞠m, nieca造 s這iczek....Ugotawa budy wed逝g przepisu na opakowaniu i wystudzi .Ser,cukier,cukier waniliowy,mleko i olej zmiksowa blenderem ,doda m隕 z proszkiem i zagni ciasto r瘯ami. Bra po kawa趾u ciasta utoczy kulk w r瘯ach po czym j rozwa趾owa na stolnicy w k鏊eczko(nie podsypuj鉍 m隕i ,ciasto si nie klei),na rodku k鏊eczka po這篡 troch budyniu i zawin寞 ciasto z trzech bok闚 do rodka(cisn寞 palcami rogi ciasta aby si sklei這),na budy po這篡 造瞠czk d瞠mu.Ciastka u這篡 na blaszce wysmarowanej t逝szczem i posypanej bu趾 tart . Piec 15 minut w 175 stopniach.砰cz smacznego. |