
Grupa: Moderator
Posty: 2930 #6888941 Od: 2018-4-14
| Składniki fasola czerwona puszka
1 opakowanie
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy Knorr
1 opakowanie
kukurydza z puszki
1 opakowanie
groszek zielony z puszki
1 opakowanie
pieczarki marynowane słoiczek
1 opakowanie
cebula
2 sztuki
Ketchup Hellmann's Łagodny
2 łyżki
Majonez Hellmann's Babuni
2 łyżki
tabasco
2 sztuki
makaron drobny
1.5 szklanki
papryka żółta
1 sztuka....Krok 1 Makaron ugotuj al dente i wystudź. Fasolę, kukurydzę, groszek i pieczarki odsącz z zalewy.
Sałatka z czerwoną fasolą - Krok 1 Krok 2 Paprykę pokrój w paski. Warzywa dodaj do makaronu i wymieszaj.
Sałatka z czerwoną fasolą - Krok 2 Krok 3 Cebule pokrój w kostkę i zeszklij na patelni. Do cebuli dodaj ketchup, sos sałatkowy Knorr i kilka kropel tabasco - wszystko dokładnie wymieszaj i ostudź. Połącz z majonezem.Krok 4 Połączone ze sobą wszystkie składniki sałatki, polej wystudzonym sosem, wymieszaj i przełóż do salaterki. Podawaj z bagietką. |