wrzucaj <- <- -> -> 1 Pliki, które tu są udostępnione można używać TYLKO pod warunkiem, że masz ich oryginalną wersje, a ściągniętą kopie będzie się traktować jako zapasową.
Nie mogą one służyć jakimkolwiek celom niezgodnym z prawem.
Udostępniający pliki nie ponosi żadnej odpowiedzialności z powodu wykorzystania materiałów tu zawartych niezgodnie z ich przeznaczeniem w szczególności, gdy spowodowałoby to szkodę osób trzecich.
Wszystkie pliki pobierałeś/aś na własną odpowiedzialność.



NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » COŚ PRZYDATNE I POŻYTECZNE » KUCHENNE PORADY

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

kuchenne porady

  
kotek
03.01.2020 16:28:11
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Moderator

Posty: 2930 #5357176
Od: 2018-4-14
Mieso przed pieczeniem nalezy wyzylowac, gdyz zyly powoduja, ze mieso sie kurczy i staje sie twarde. Aby upieczone mieso nie bylo suche, do piekarnika na czas pieczenia wstaw zaroodporne naczynie z woda. Kazda pieczen wstawiaamy do uprzednio nagrzanego piekarnika. Mieso wolowe przed pieczeniem moczymy w maslance lub kefirze, najlepiej cala noc i trzymamy w lodowce. Mieso kilka godzin przed pieczeniem umiesc w marynacie: olej zmieszaj z preferowanymi przyprawami i wstaw do lodowki.
  
Electra20.05.2024 02:25:57
poziom 5

oczka

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » COŚ PRZYDATNE I POŻYTECZNE » KUCHENNE PORADY

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny